Brasil Cacau

A Brasil Cacauval végzett tartós hajegyenesítésről

A Brasil Cacauval történő hajegyenesítő módszer a 2006. évben kezdett elterjedni, s a világon 30-nál is több ország fodrászhoz járó vendégeinek könnyítette meg életét. A legprofibb hajszobrászok csinosítják ezzel a termékkel a hírességek haját. Mivel a Brasil Cacau kiváló minőségű, ezért közkedvelt Amerikában, Olaszországban, Franciaországban és még sorolhatnánk az országneveket. A termék természetes alapanyagokban bővelkedik, tartalmaz kakaót, keratint, melyből hajunk 90 %-a áll, glicerint, alkoholt, tápláló ásványi anyagokat, aloe verát, számtalan fehérjét, enzimeket, kálciumot, cinket, B12 és E-vitamint, ezenkívül olyan anyagokat, melyek táplálják, erősítik a hajat, s melyek által még fényesebb és csillogóbb lesz a haj.
 
brasil cacau 1
 
 
 
 
Ezt az eljárást már nem alkalmazzuk szalonunkban! A Brasil Cacau helyett egy új, Amerikában kifejlesztett,és már számos országot meghódított eljárás,mely például a Magyarországot is, az ENZYMOTHERAPY tartós hajegyenesítés
 
Számos sztárnak alkalmazzák már a haján nagy sikerekkel, pl.: Kim Kardashian, Pénélope Cruz, JenniferLopez, Sofia Vergara...! 100%-os organikus anyagokból tevődik össze! Formaldahid mentes!!! Kismamáknak is alkalmazható!
 
 
 
 
 
Ásványokból,proteinből,fehérjékből,enzimekből,olajokból,csersavból tevődik össze,amelyek hatására a haj egyenes, fényesen tündöklő, puha, egészséges lesz!
 
Sokkal gyorsabban nő a kezelés után a haj és kezelhetőbb lesz még a legmakacsabb göndör haj is! Afró hajon is tökéletes eredményt érünk el vele!
 
 
 
 
 
Amilyen hajra ajánlom:
 
- göndör
- afró
- hullámos
- festett
- szőkített
- szöszölődő
- fénytelen
- vékony szálú
- vastag szálú
- kezelhetetlen
- igénybe vett táplálást igényelt hajra.
 
Tartósságát akár 5-6 hónapig tartja meg,de ennek érdekében szulfátmentes sampont, további ápolást ajánlunk hozzá otthoni használatra!